nest-kind-1

Nest Kind – ekološki izdelki in svetovalnica s podporo družini v nosečnosti, poroda in starševstva

Če načrtujete družino, ali jo že imate, je to stojnica, ki jo morate obiskati. Podjetje Nest Kind namreč združuje spletno trgovino certificiranih ekoloških produktov in svetovalnico, ki je namenjena podpori družine v času nosečnosti, poroda in starševstva. Nest Kind ima lastno znamko ekološke kozmetike, pri njih lahko kupite ekološko hrano, ekološka dopolnila, naravne igrače, ekološke izdelke za dom in za osebno nego. V poplavi različnih naravnih izdelkov za nego, zdravje, ki obljubljajo veliko, a velikokrat brez rezultata, ki zavajajo z nejasnimi deklaracijami in brez certifikatov, je nastala želja ustvariti certificirane ekološke izdelke iz čistih, naravnih sestavin.

Njihov cilj ob razvoju izdelkov je, da so naravni, ekološki, z ustreznimi certifikati, da vsebujejo 100 % aktivne čiste sestavine, ne vsebujejo glutena, laktoze, dodanega sladkorja, konzervansov ali umetnih barvil, da so proizvedeni brez gensko spremenjenih organizmov, obsevanja in se ne testirajo na živalih.

Pravijo: ”Izdelki Nest Kind so zasnovani z mislijo na vso družino. So visokokakovostni izdelki z ekološkim srcem, ki podpirajo naše okolje, kar sovpada s filozofijo našega družbeno in etično odgovornega podjetja.”

Spletna stran: www.nest-kind.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...