ludus-naturae

Ludus Naturae – izdelki iz domačih orehov, polni naravnega okusa

Kako je pot do svojega Ludus Naturae opisala njegova snovateljica? Prisluhnimo zgodbi o orehovem posestvu.

“Življenje je polno presenečenj, radosti, smeha, a tudi trenutkov, na katere nimamo dobrih spominov. A ko že mislimo, da ni ničesar več, se nam lahko porodi novo življenje!

Spominjam se dne, ko sem sedela na domačem travniku in zrla v prazno. Bil je eden tistih dni, ko sem potrebovala trenutek samote, brez zunanjega sveta. Zaprla sem oči, se nasmehnila in jih nato počasi odprla. Pred mano je stal domač mogočen oreh, isti kot trenutek poprej, vendar sem nanj gledala drugače. Z optimizmom, voljo, željo po ustvarjanju. Tisto noč sem začela ustvarjati, se igrati s svojo domišljijo in naravo!

Nastali so ročno narejeni inovativni, visokokakovostni izdelki iz domače ekološke kmetije Rečnik – Pekošak. Naša orehova jedrca so prisotna v skoraj vseh izdelkih.

To so luksuzni unikatni izdelki, polnega pristnega naravnega okusa. Rodila se je blagovna znamka Ludus naturae, igra narave!

Zdaj vem, da se časi spreminjajo in mi se spreminjamo z njimi. Vsak od nas ima svoja obdobja, tudi narava! Po letih mojega kreativnega ustvarjanja si ljubitelji mojih daril – izdelkov, ter oreha želijo pobliže spoznati naše orehovo posestvo.”

Spletna stran: Ludus Naturae

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...