lizin-vrt-1

Lizin vrt – dobrodošli v sladkem lizinem vrtu, polnem ekoloških presnih sladic

Dobrodošli v Lizinem vrtu, kjer za vas ročno izdelujejo ekološke presne sladice – bio presne torte, temno čokolado, presne prigrizke in ostale dobrote, ki so zdravju prijazne, brez belega sladkorja, brez jajc, brez glutena in laktoze. Za sladke dobrote z Lizinega vrta skrbno izbirajo kakavova zrna, semena, oreščke, sveže in suho sadje. Izbrane sestavine mešajo z veliko potrpežljivosti in ljubezni, tako da ohranijo vso naravno moč, hranila, pomembne encime in vitamine. Lizini izdelki ne vsebujejo nobenih umetnih sestavin, samo naravno, kar je dobro za vas.

Kaj pa je presna hrana?

»Presna hrana oz. »raw food« je hrana, ki ni bila izpostavljena visokim temperaturam ali termični obdelavi. Brez toplotne obdelave ostanejo sestavine zdrave in hranljive. Nedotaknjeni vitamini, minerali in encimi pa se na tak način najlažje absorbirajo v telo. In tako lahko rečemo, da jemo »živo hrano«,« poudari Irena Povše iz Lizinega vrta, ki skupaj s svojim Egonom pripravlja zdrave okusne kakovostne presne sladice za vse tiste, ki so se odločili za zdrav življenjski slog prehranjevanja, za vegane in presne vegane in za vse tiste, ki ne smejo uživati laktozo, glutena in sladkorja.

Egon je oče Lizinega vrta. Že 10 let lastnoročno ustvarja vse kar trenutno vidite ponudbi in še več. Za svoje presne dobrote brez glutena, brez laktoze, brez jajc in brez rafiniranega sladkorja uporablja najboljše sestavine iz ekološke pridelave. Obiščite Lizin vrt na stojnici Zelenega sejma in se zdravo posladkajte.

Spletna stran: www.lizinvrt.com

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...