katja-brvar

Katja Brvar – knjižna uspešnica Ujetnica pragozda

Katja je več kot desetletje zbirala znanje pri številnih učiteljih, modrecih, šamanih, v gorah, puščavah in pragozdu. Od tod navdih, da je postala avtorica knjižne uspešnice Ujetnica pragozda. Je Kambo praktikantka, ICF Coach, kulturologinja, facilitatorka dihalnih tehnik in holističnega zdravljenja. Pomaga pri aktiviranju lastnih sposobnosti samozdravljenja, da se (emocionalno, mentalno, fizično, duhovno) zdravje lahko manifestira.

UJETNICA PRAGOZDA

Knjižna uspešnica, ki te ne pusti ravnodušnega.

Je plod desetletnega popotovanja solo popotnice in iskalke resnice.

Ujetnica pragozda je resnična zgodba, ki tke popotovanja znotraj različnih svetov − od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do rastlin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja.

Avtorica je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in učenka amazonskih rastlin. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!

Pozor: knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce.

Namenjena vsem, ki nas zanima napeto branje in ne-konvencionalno raziskovanje notranje in zunanje dimenzije sveta. V njej so sporočila, ki se lahko dotaknejo vsakega bralca.

“Ne vem, če sem že kdaj brala tako dobro knjigo. To je knjiga, ki te povleče vase. Prepričana sem, da v Sloveniji takšne še ni!”Polona Otoničar Pajk

“Čudovita knjiga. Uživala sem v branju, ki me je poneslo v svet … Svet raznolikosti kultur, svet raznolikosti pokrajine, predvsem pa v svet spoznavanja sebe. Iskalec ali ne, zagotovo se v knjigi vsaj kje prepoznaš in vsaj enkrat dobiš pomemben odgovor ali uvid.”Petra Škarja

katja-brvar-1

Spletna stran: www.izveniluzije.com

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...