katalonca-9

KataLonca – domača naravna in veganska kozmetika in naravna oblačila

Veseli smo, da lahko v naši prekrasni družbi razstavljavcev pozdravimo Katarino in njeno KataLonco.

“Sem Katarina Strojan, ustanoviteljica blagovne znamke KataLonca.

Po poklicu živilski tehnik ter diplomirana inženirka konfekcijske tehnike. Ker me je že vseskozi zanimalo zdravo življenje, zdrav način življenja sem prevzela in sedaj tudi nadaljujem družinsko obrt z izdelovanjem lastnega pletiva, katero je barvano z ekološkimi barvami (saj je koža največji organ, katera večinoma vsrka tudi vse strupe iz oblačil ter okolice). Iz lastnega pletiva izdeluje različne izdelke oblačil za prosti čas, oblačila za dojenčke ter otroke kot tudi odrasle osebe. Poleg naravnih oblačil spada zraven tudi naravna kozmetika. Zato sem opravila in obiskala vrsto tečajev na to temo in se usmerila v izdelavo naravnih trdih mil iz rastlinskih masel ter olj ter raznimi dodatki, kot so zelišča, glina, sol, med….

Svojo dopolnitev mil sem razširila tudi na izdelavo trdih šampon ploščic za vse tipe las, solnih pilingov za čiščenje kože ali bolje rečeno za malce razvajanja duše. Zraven spada tudi nega ustnic, za to je najbolj primeren naravni Balzam za ustnice.

Najbolj sem ponosna seveda na svojo kozmetiko, saj sem pridobila certifikat Naravna kozmetika z bio sestavinami in Vegan. To mi daje potrdilo in motivacijo, da delam dobro, da so izdelki kvalitetni, narejeni iz kvalitetnih sestavin in da stranke vedo, da dobijo kvaliteten izdelek narejen z ljubeznijo. Vse izdelke dobite tudi v spletni trgovinici www.katalonca.si

Ker mi pa to še ni bilo zadosti, sem za enkrat opravila tudi prvo in drugo stopnjo tečaja REIKI po metodi Usui.

Z veseljem se ukvarjam z naravnimi izdelki tako z oblačili kot kozmetiko, ker s tem največ naredimo zase ter za okolico in narava nam bo enkrat hvaležna.

Hvala seveda vsem mojim zvestim uporabnikom! Zlati ste!

Spletna stran: www.strojan.si in www.katalonca.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...