hyla-2

Hyla – sesalnik za boljše počutje v vašem domu

Na Zelenem sejmu se bo predstavljal tudi vodni sesalnik Hyla, narejen zato, da olajša in izboljša življenje ljudem z astmo in alergijami. Njegova posebnost je, da deluje le na vodo in deluje brez filtrov. Zrak v prostoru očisti, saj iz njega posesa prašne delce, pa tudi bakterije in vonjave. Le-te zadrži v vodi, ki jo nato odstranite iz svojega doma.

Poleg klasičnega sesanja tal, boste z vodnim sesalnikom Hyla globinsko očistili ležišča, ki najbolj umazan kos pohištva, a hkrati tudi najpomembnejši. Prav slabo vzdrževano ležišče je velikokrat povzročitelj alergij zaradi pršic. Z globinsko krtačo Hyla sesalnika uspešno očistimo ves prah iz kavčev, stolov in tepihov, z njim pa lahko očistite tudi madeže na različnih površinah. 

HYLA sesalnik je zato multifunkcijski sistem, ki vam omogoči boljše počutje, zmanjšuje težave z dihali in omogoča čiščenje brez čistil, vrečk, filtrov, krp in ostalih pripomočkov, ki bodo naenkrat postali nepotrebni. Pomislite, koliko denarja boste prihranili in koliko čistil boste prihranili naravi.

Spletna stran: www.hyla.com

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...