hopes-bivouac

Hope’s Bivouac – objem merino volne

Še vedno nosiš plastiko?

Sem Nada, ustanoviteljica Hope´s Bivouac in merino odvisnica.

Dolgo časa sem iskala material, v katerem bi se počutila udobno in svobodno. Vrnila sem se v čas, ko mi je stara mama za odhod iz porodnišnice, naštrikala volneni komplet. Pri nas v družini ima volna od nekdaj izjemen pomen. Ampak spomin na oblačila iz volne je bil skrajno neudoben. Odkrila sem najboljšo volno za svoje telo in udobje.Oblačila iz merino volne vas z vso nežnostjo narave objamejo in skrbijo za vaše zdravje, kot tudi naš planet. Pozimi grejejo, poleti hladijo. Zaradi teh termoregulacijskih sposobnosti in zračnosti so priporočljiva za vse aktivne ljudi, pa tudi srčne bolnike.

“Ne verjamem v čudeže, tokrat pa res. Majica, ki sem jo kupila pri vas je res nekaj posebnega. Prvič, ko sem jo dala nase, sem imela občutek, da pika, vendar je ta občutek izvenel. Nosim jo že tretji dan, včeraj sem jo zanalašč oblekla za vadbo. Kot vedno, sem bila mokra po celem telesu, majica po suha. Tudi, ko sem šla v njej iz telovadnice domov, nisem imela občutka hladu. Majica se ni sušila na meni. Čez noč sem jo obesila zunaj, zjutraj oblekla kot svežo….brez neprijetnega vonja… Toplo priporočam športnikom, rekreativcem oz. vsem, ki jih moti mokra majica na sebi v tej vročini.” Suzana Kolenc

Ponujam vam najkakovostnejša oblačila, ki so izdelana iz najboljše volne na svetu – merino volne. Merino volna je volna, ki jo pridobivajo iz posebne pasme ovc, merino ovc, ki živijo na Novi Zelandiji. Gre za volno, ki je neverjetno mehka, topla in zračna, zato je idealna za izdelavo oblačil za vse letne čase. Pri nas lahko najdete široko izbiro oblačil iz merino volne – od toplih puloverjev, udobnih hlač, elegantnih jaken do športnih majic in spodnjega perila. Vsa oblačila so oblikovana in izdelana v Sloveniji, s poudarkom na kakovosti in trajnosti.

Merino volna ima odlične lastnosti, ki zagotavljajo, da vas bo ohranjala tople in suhe, ne glede na vremenske razmere. Poleg tega pa je volna naravni antibakterijski material, kar pomeni, da naša oblačila ohranjajo svežino dlje časa. Zagotavljamo vam, da boste z nakupom oblačil iz merino volne pri nas zadovoljni. Naša oblačila so kakovostna, trajna in udobna za nošenje. Z nakupom naše blagovne znamke podpirate tudi lokalno proizvodnjo in trajnostni razvoj.

Hope’s Bivouac oblačila so narejena v Sloveniji iz najkakovostnejše novozelandske merino volne. Prepusti se objemu merino volne in se pridruži družini merino frikovcev.

Spletna stran: Hope’s Bivouac

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...