hopes-bivouac-1

Hope’s Bivouac – naj vas osvoji merino volna

Hope’s Bivouac živim Nada, navdušenka nad merinom. Zase pravim, da sem merino odvisnica, ki si želi, da bi oblačila iz merino volne osvojila tudi vas. Zeleni sejem je moj prvi sejem, saj z butično prodajo izdelkov šele začenjam. Ponudila vam bom funkcionalna oblačila z osebnim dotikom. S tem ko investirate v oblačila iz merino volne, investirate v svoje zdravje in skrbite za naš planet. Na stojnici boste lahko kupili oblačila iz merino volne, ki so primerna tako za delo kot prosti čas, vsa pa lahko po vaših željah tudi personaliziramo. Lahko boste izbirali med spodnjim perilom, tunikami, hlačami, pajkicami in različnimi krili. 

Pripravljam tako osnovno, kot premium kolekcijo. Obe kolekciji bosta izdelani iz najboljše merino volne, le da premium kolekcija predstavlja unikatna oblačila, izdelana v izključno enem kosu. Pri oblikovanju končnega izdelka do zadnje podrobnosti lahko sodelujete sami, s svojimi idejami in željami in tako soustvarite svoj personalizirani kos oblačila.

Merino volno uvažam z Nove Zelandije, kjer so najboljši pogoji za vzrejo merino ovc. Vsa oblačila iz mojega bivaka pa so oblikovana, šivana in tiskana v Sloveniji.

Stojim za kvaliteto merino oblačil Hope´s Bivouac, zato lahko, kot član Merino frik kluba izmenjuješ svoja merino oblačila in si tako priskrbiš “staro za novo”.

Proizvodnja je za zdaj majhna, butična in popolnoma osebna.

Spletna stran: Hope’s Bivouac

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...