swasthya

Holistični center Swasthya – avtentična izkušnja ajurvede

Vabimo vas, da poiščete stojnico Holističnega centra Swasthya, kjer bo ekipa cel dan na voljo za klepet in informacije o vsem, kar vas zanima s področja ajurvede.

Tako kot ima ajurveda celosten pristop k zdravljenju in ohranjanju zdravja, tako v Swasthyi stremijo k ustvarjanju celostne izkušnje, kaj pomeni živeti po načelih ajurvede. Zastopajo tudi znamko visoko kvalitetnih ajurvedskih zeliščnih prehranskih dopolnil, ajurvedskih napitkov in prigrizkov ter ajurvedske kozmetike.

Strokovni del Swasthya ekipe predstavljata vaidya Lakshmi in vaidya Vishnu, ki pripravljata izobraževalne vsebine s področja ajurvede, izvajata ajurvedske tretmaje in osebna svetovanja glede zdravega in uravnoteženega življenjskega stila. Na osebnem posvetu z vaidyo izveste, kakšen je življenjski stil, ki bo dolgotrajno podpiral vaše zdravje – kakšna hrana in dnevna rutina sta za vas najbolj primerni, kakšna vrsta telovadbe, kateri tretmaji, terapije, meditacije in dihalne vaje bodo na vaše delo telovale regenerativno in pomlajevalno.

V Swasthyi verjamejo, da je v znanju ne le moč, temveč tudi zdravje – zato vsak mesec pripravijo tematsko delavnico na aktualno temo (spanec, alergije, izgorelost, težave s ščitnico, metabolni sindrom), kjer z vami delimo koristne nasvete in praktične pristope iz sveta joge in ajurvede. Vse delavnice so združene v programu Moja notranja moč, kjer se redno krepi in izobražuje že več kot 70 znanja željnih posameznikov.

Na Zelenem sejmu Swasthya sodeluje tudi z dvemi predavanji. Za urnik glejte stran PROGRAM.

Ajurveda – veda za življenje: Prepoznavanje unikatne konstitucije in lastnosti posameznika in Osnove ajurvedske prehrane: ajurvedske smernice za zdravo prehranjevanje, kombiniranje in uživanje hrane.

Spletna stran: www.hc-swasthya.com

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...