gaia-luna

GaiaLuna – domača in sveža naravna kozmetika

GaiaLuna je sveže narejena domača kozmetika, ki tvoji koži in lasišču vrača ravnovesje. Že veš, da na kožo ni dobro nanašati ničesar, česar ne bi tudi pojedla? Si vedela, da je v tvojem črevesju jedro imunskega sistema in da karkoli daš na kožo, tvoj imunski sistem hitro zgreši? To v praksi pomeni, da ti isti izdelek lahko veliko bolj škodi na koži kot v želodcu! Šment. Ali pač ne? Z GaiaLuno si lahko brez skrbi, saj smo kozmetične izdelke ustvarili ravno s tem zavedanjem in z vizijo tvoji koži in lasišču ponuditi najboljše izdelke na tržišču.

Kozmetiko izdelujemo sproti, da je čim bolj sveža.

Vedno znova odkrivamo nova zelišča. Kajti ne glede na to, kako preiskujemo učinkovitost svojih formul, dolgoročno so zgolj naravne sestavine tiste, ki koži vračajo ravnovesje. Od tu prihaja tudi ime znamke: Gaia kot Zemlja, prizemljitev (idej), rojstvo novega in kot planet, ki nam podarja sestavine za ustvarjanje čudovitih izdelkov, ter Luna kot simbol ustvarjalnosti, sprejemanja, ženskosti in s tem tudi negovanja svojega telesa in duše. Ker je prav, da se crkljamo in da skrbimo za to eno telo, ki ga imamo, ob tem pa ne pozabljamo na Zemljo, ki nam vse to omogoča.

S to mislijo smo ustvarili naše izdelke in dokazali kar pravijo največji strokovnjaki- DA JE ZA VSAK TIP LAS DOVOLJ EN ŠAMPON IN ZA VSE TIPE KOŽE ENA KREMA. Če kože in lasišča ne obremenjuješ z nepotrebno kemijo, ki s svojo agresivnostjo dela težave in ji daš to kar dejansko potrebuje, boš rešila marsikatero težavo. Zato pozabi na različne šampone za različne tipe las in na goro dodatnih preparatov. Naši izdelki ne vsebujejo nobenih drobnih kemičnih nano-delcev, ki nenadzorovano vdirajo v celice in grobih kemičnih sestavin, zato lahko z gotovostjo trdimo, da tvoji koži in lasišču vračajo ravnovesje.

P.S. Ker je GaiaLuna domača kozmetika, je edini logičen korak, da poskusimo biti tudi zero waste trgovina. Vrni nam posodico, mi pa jo bomo dodobra očistili, razkužili in ponovno uporabili. 

Spletna stran:
https://www.gaialuna.si/

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...