eva-ferlic

Eva Ferlič – energijska masaža

Poiščite simpatično Evo, zeleno turistično vodnico in energijsko maserko. Naj se Eva predstavi sama: “Sem turistična vodnica, ki ljubi zdrav, zelen in trajnostni način življenja. V turizem to poskušam vpeljati z oblikovanjem novih storitev kot so sprehod po Ljubljani, kjer predstavimo predvsem ponudbo veganske hrane in sprehode po zelenih območjih mesta in okolice, kjer je poudarek na uživanju v aktivnostih v naravi, peš ali s kolesom. Sprehode včasih dopolnimo še z masažo, sproščanjem ter z dihalnimi in gibalnimi vajami.

Ljudem želim pomagati do boljšega počutja s svojo prvo strastjo – z masažami. To so krasne terapije, ki pripomorejo k temu, da se zmehčata in z energijo napolnita telo in duša. Masažni prijemi spodbudijo sproščanje mišic in odpravljajo napetosti, hkrati pa se s stimuliranjem energijskih poti in točk na telesu izboljša pretok življenjske energije. Rezultat je večja lahkotnost in svežina, bistrost misli ter občutek miru in napolnjenosti z energijo.

Masaže potekajo na masažnem stolu, mizi ali na udobnih foteljih, na Zelenem sejmu pa boste lahko preizkusili tudi kratke masaže na stolu.

Spletna stran: Eva Ferlič

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...