ekolife-natura

Ekolife Natura – naravni prehranski dodatki in hidrolati

Ekolife Natura bo na prvi stojnici Zelenega sejma predstavila prehranske liposomske dodatke Ekolife natura. Prednost liposomskih izdelkov je, da imajo odlično absorpcijo in dostavo dirtektno v celico, torej jih naše telo zares uporabi oz absorbira.

Na voljo bosta tudi dva nova izdelka in sicer omega 3 v kapsulah iz ribjega olja in omega 3 iz alg za vegane. Zelo pomembno je, da se po zaužitju kapsul ne spahuje, tako vemo, da je olje (ribje ali iz alg) res kvalitetno in da ni oksidiralo.

V našem podjetju skrbimo, da ves čas osveščamo ljudi tudi o drugih projektih, ki so vezani na naravo in vsa živa bitja, torej skušamo tudi na tak način dvigovati zavest ljudi.

Na drugi stojnici pa bo Ekolife Natura predstavljala in prodajala 100% naravne hidrolate Molčeči menih. Hidrolati so narejeni v Sloveniji s pomočjo pridnih rok in izgovorjenih neštetih manter. Zemlja je prepojena z ljubeznijo in rastline so vzgojene zato, da bi pomagale človeku. Vse je popolnoma naravno in pridobljeno na način menihov iz 15 stoletja”.

Na stojnici bodo na voljo tudi ročno izdelani unikatni izdelki iz gline, Touch by Tajča.

Spletna stran:
www.ekolife.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...