kreativna-akademija

Kreativna akademija

Članice Društva Kreativna akademija ustvarjajo iz naravnih materialov, kot so les, keramika, aluminij, špaga, reciklirani bombaž, ki so v času, ko se ozaveščeni vse bolj oziramo nazaj k naravi in iščemo materiale, ki manj obremenjujejo okolje, vse bolj iskani in uporabljeni. Izpod njihovih rok nastajajo imenitni unikatni izdelki, ki prijazno nagovarjajo sodobne potrošnike.

Izdelki iz špage, od nakupovalnih mrež, torb, nahrbtnikov do podstavkov za kozarce, ujetih v ročno izdelani keramični posodici delujejo rustikalno, a tudi trendovsko, omikano in so zelo uporabni.

Kvačkani in pleteni izdelki iz recikliranega bombaža, zelo prijetnega otipa, so nepogrešljivi kosi za poletne dni. Leseni prstani živih barv z dodatkom kovane aluminijaste ploščice. Super lahki, unikatni, prijetni za nošnjo. Tudi drugi Izdelki iz lesa – od nakita do lesenih žlic – vedno znova nagovarjajo kupce. Skrbno izbran in obdelan les z edinstveno teksturo in vonjem očara vse, ki obožujejo naravo in naravne materiale. Na stojnici pa ne bodo manjkala niti naravna polstena mila.

Spletna stran:
https://www.facebook.com/kreativnakademija

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...