darilo-narave

Darilo narave – naravni izdelki za zdravje

Našo zgodbo smo začeli na majhni ekološki kmetiji v okolici Ljubljane s pridelavo industrijske konoplje in kasneje tudi z lastno proizvodnjo certificirane BIO konopljine smole in izdelkov, ki vsebujejo te izvlečke. Najprej je bila v ponudbi prehrana, kasneje pa tudi prehranski dodatki in kozmetika. Zaradi velikega zanimanja uporabnikov smo veliko energije posvetili razvoju. Ponosni smo na dosežek, ponudbo 100 % smole brez opojnih učinkov iz industrijske konoplje.

Na Zelenem sejmu bomo predstavili cca. 20 svojih izdelkov, vrhunske BIO certificirane kvalitete, ki vsebujejo konopljo polnega spektra, in brez kakršnih koli izolatov. Gre za svežo maloserijsko proizvodnjo, ki so plod lastnega znanja in razvoja. Celotna proizvodnja je laboratorijsko preverjena in v skladu z dobro proizvodnjo prakso (GMP).

Pred leti smo ustanovili tudi svojo blagovno znamko DARILO NARAVE, ker se zavedamo, da je narava naša najboljša učiteljica in vodnica. Povezali smo se s pridelovalci mastike z grškega otoka Chios, zato bomo predstavili tudi izdelke, ki vsebujejo smolo iz drevesa Pistacia Lentiscus. Evropska agencija za zdravila je mastiko iz otoka Chios uvrstila v seznam tradicionalnih zeliščnih zdravil. Uporabnost Chios mastike so cenili že stari Grki, ki so jo uporabljali pri težavah z želodcem (razjede, napihovanje, zgaga itd..) v novejšem času pa obstajajo študije, ki potrjujejo njeno učinkovitost pri okužbi prebavil s Helicobacter pylori.

Spletna stran:
www.darilonarave.si
www.mastika.si

Delite naprej ...

Še ostali razstavljalci ...