bioway-1

BioWay, zdravo z naravo – butični in ročno pakirani veganski izdelki

BioWay je znamka butičnih in ročno pakiranih veganskih izdelkov, ki ima v ozadju srčno osebo z njeno življenjsko potjo oteženo s kar nekaj zdravstvenimi ovirami. Začelo se je s pisanjem bloga Planty4u z veganskimi recepti in nato hitro prerastlo iz hobija v izdelavo vse večjih količin različnih rastlinskih in brezglutenskih namazov, fermentiranih izdelkov in slastnih veganskih sladic.

Tanja svoje znanje s področja priprave veganskih jedi nadvse rada deli z drugimi. Moto BioWay je zero oz less-waste zato je vse pakirano v povratni steklovini, kot pri proizvodnem procesu ‘ostanki’ (kokos pulpa) se koristno porabijo; predelajo v veganske dobrodelne kroglice za dobrobit, kot donacija za pomoč pri reševanju živali. Tudi rejnih.

Slednje boste za dobrodelni prispevek lahko poskusili tudi na Zelenem sejmu.

Poslanstvo BioWay je približati vegansko hrano vsem ljudem, da uvidijo kako bogata in okusna, raznolika, ter odlična je lahko rastlinska hrana.

Na stojnici Zelenega sejma boste lahko degustirali in kupili različne brezglutenske namaze, kot so veganski tatarski biftek (bg), tunin namaz brez tune (bg), humus (bg), fermentiran kokosov jogurt z živimi sevi Lactobacillus, Bifidobacterium , njami sladico veganski bounty, vegansko bolognese omako s korenčkom, vegansko različico majoneze/veginezo z limono in česnom.

Srčno vabljeni!

Spletna stran: Planty4u

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...