bazar-za-duso

Bazar za dušo – zgodba o dveh ustvarjalkah

Dve dekleti, ki od nekdaj sanjata z odprtimi očmi. Prijateljici iz osnovnošolskih klopi. Začetki najinega prijateljstva segajo v peti razred osnovne šole, ko sva se pri likovni vzgoji raje pogovarjali kot risali. Bili sva namreč edini v razredu, ki reees nisva znali risat, edini, ki sva bili ocenjeni s 4, vsi ostali sošolci so imeli brez težav 5. Že takrat sva »reševali« svet. S pametjo 11-letnic pač, ki pa je že v tistih rosnih letih rada zavila iz ustaljenih okvirjev. Bili sva tisti »nebodigatreba« sošolki, ki so naju vedno, brez izjeme, vsi morali čakati na šolskih izletih, ker se je vedno kje zalomilo. Včasih sva se v svoji zasanjanosti kje izgubili, spet drugič sva padli na smučkah in se veliko dlje kot ostali kobacali iz kakega grmovja, najbolj pogosto pa sva se preprosto zadržali kje na čaju, kjer sva povsem izgubili občutek za čas. Saj veste, filozofiranje nadobudnih najstnic je daleč najpomembnejša stvar na svetu.

Leta so tekla, odraščali sva, najin neukrotljiv duh pa se je krepil. Z vidika najinih »normalnih« znancev in prijateljev sva vedno počeli čudne, njim povsem nerazumljive stvari – ampak midve sva vedeli, da je v ozadju vsega nekaj več.

Nekaj, česar ostali preprosto ne morejo razumeti. Vedno sva bili malce drugačni, malce samosvoji, ampak vedno sva znali vztrajat do konca. Pa čeprav so nama bližnji že zdavnaj dobronamerno svetovali, naj odnehava, naj ne siliva z glavo skozi zid. 

Ni zaleglo, zato sva danes tu. Verjameva v to zgodbo, verjameva, da lahko pomagava drugim. Zato nenehno iščeva raznolike tehnike pomoči, ki so lahko dostopne najrazličnejšim ljudem. Zato organizirava delavnice, kjer združujeva vse najino pridobljeno znanje. Z željo, da bi se ljudje, ko odidejo, počutili napolnjene z energijo, sproščene in lahkotne. Zato tudi predajava znanje naprej – v iskreni želji, da bi si lahko prav vsakdo v čim večji meri pomagal sam .

Lepota najinega prijateljstva je v tem, da sva si povsem različni, obenem pa naju ravno te najine razlike pripeljejo do istega cilja. Druga drugi lahko dajeva tisto, česar druga nima. Ko je ena na dnu, jo druga dvigne in tako se rojevajo najine »supermoči«. Zato boš k nama vedno prišel/prišla v sproščeno in varno okolje, kjer ti brez zadržkov poveva svoje izkušnje, ti pa nama lahko poveš svoje.

Z nama lahko podeliš vse, kar ti leži na duši, ali pa le tisto, kar čutiš, da si pripravljen/a povedati na glas. Najino najpomembnejše sporočilo zate pa je, da tudi, če se počutiš »čuden/čudna«, drugačen/drugačna od sveta, te midve razumeva .

Postani del najine zgodbe tudi ti in se nam pridruži na sproščujočih dogodkih, kjer bomo spoznavali različne energetske tehnike, se poglabljali v pomembne življenjske teme, meditirali in se sproščali ter tkali nove prijateljske vezi. Drug drugega bomo podpirali in si vzajemno pomagali – v skupini je pogosto marsikaj lažje. Saj vemo, več glav več vé.

Spletna stran: Bazar za dušo

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...