aqualife-1

Aqua Life – naravni bazeni, vrtni slapovi, eko ribniki in ognjene fontane

Si že dolgo želite naravni bazen, v katerem bi plavali v živi vodi in ne v klorirani vodi? Potem poiščite stojnico Aqua Life in razložili vam bodo, da vaša želja sploh ni tako komplicirana. 

Aqua Life je podjetje predano načrtovanju ter gradnji kakovostnih vodnih motivov in notranjih tropskih vrtov po meri. Ker želijo svojim strankam nuditi kar se da brezskrbno naravno doživetje so se specializirali za izdelavo vodnih motivov minimalnega vzdrževanja in naravnega videza. V njihovi ponudbi boste našli naravne bazene, vrtne slapove, EKO ribnike, zanimive ognjene fontane in vse potrebno za njihovo delovanje.

Naravni bazeni

Naravni bazen je vodno telo, ki za svoje delovanje ne potrebuje dodajanja kemikalij. Deluje po principu naravnega ekosistema, ima izredno dolgo življenjsko dobo in zahteva minimalno vzdrževanje.  Ker je ekosistem vsako leto bolj stabilen in utečen, so naravni bazeni ena izmed redkih gradbenih investicij, ki z leti celo pridobiva na svoji vrednosti. 

Vrtni slap

Vrtni slap je preprost sistem kroženja vode brez prisotnosti ribnika. Vodo zbira zalogovnik pod zemljo, od koder jo črpalka poganja do vrha motiva. Voda se nato preliva čez dekorativno skalovje in prod. Postopek se ponavlja in pri tem ustvarja pomirjujočo melodijo narave, namenjeno vaši družini in obiskovalcem.

EKO ribnik

Ekosistemski ali na kratko EKO ribnik je uravnovešen ekosistem v malem, ki zmanjšuje vzdrževanje in podpira zdrav razvoj rib in rastlin, medtem pa vaš vrt spremeni v naraven košček raja. Naravni procesi skupaj s premišljeno zasnovano tehniko skrbijo za čisto vodo in tako nudijo primeren dom tudi danes na žalost številnim ogroženim živalskim ter rastlinskim vrstam.

Dekorativne fontane

Dekorativne fontane predstavljajo odlično rešitev za vse ljudi, ki želijo svoji okolici dodati prijeten šum vode, vendar za večje motive trenutno še nimajo primernega prostora ali proračuna. Že ob minimalni prisotnosti žive vode lahko na vrtu uživamo ob obiskovanju žejnih ptic in barvitih metuljev, zaradi relativno majhne velikosti, pa so fontane primerne tudi za balkone in terase.

Poleg zunanjih vodnih motivov v podjetju Aqua Life ponujajo tudi notranje tropske vrtove za prijeten dotik narave tudi v hladnejših mesecih. Tropski vrtovi so mini đungljice, zasnovane za občudovanje tropskega okolja v notranjih prostorih. Posnemajo tropski deževni gozd in nudijo optimalne pogoje za vrtičkanje s toploljubnimi okrasnimi trajnicami.

Spletna stran: www.aqualife-slovenija.com

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...