adriatic-elements

Adriatic Elements – naravna, veganska in ročno narejena čistila

Na Zelenem sejmu boste lahko spoznali zanimiv par iz Južne Afrike, ki bo na svoji stojnici prodajal popolnoma naravna čistila za dom.

Nardia in Werner sta se že doma, v Cape Townu, ukvarjala z naravnimi čistili in leta 2016 ustvarila uspešno blagovno znamko Leaf you. Po selitvi v Slovenijo, ki sta jo izbrala za svoj novi dom, sta se odločila, da bosta to poslanstvo nadaljevala. Nastala je blagovna znamka Adriatic elements, ki izdeluje 100 % naravne tabletke za pomivalni stroj. Tabletke so narejene iz biorazgradljivih in veganskih sestavin in so pakirane v biorazgradljivi škatli. Vonj pomivalnih tabletk je prijeten, saj dišijo po svežem eteričnem olju limone. Poleg tabletk za pomivanje posode imata v ponudbi tudi biorazgradljiv pralni prašek, ki ni odišavljen in ne vsebuje sulfatov in ftalatov. Primeren je za ljudi, ki imajo občutljivo kožo ali alergije. 

Nardia in Werner sta se odločila, da bosta spreminjala svet na svoj način in s tistim, kar znata delati najbolje – snovati in izdelovati prijazna čistila. Umikata se od kemičnih izdelkov, s katerimi smo ljudje v stiku vsak dan. Pravita, da ima uporaba naravnih čistil veliko večji smisel, saj le-ti ne škodujejo našim otrokom, nam in naravi.

Spletna stran: www.adriaticelements.com

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...