69-sweets-7

69 sweets – veganske sladice v kozarčku in sladki paketki

Je kdo mislil, da ne bo Zeleni sejem tudi brezgrešno sladek in slasten? Katarina je o sebi in svoji blagovni znamki veganskih slaščic napisala:

“Sem preprosto Katarina in zadnjih 5 let tudi samouk veganskih sladic. Vsi recepti so moji lastni, pridobljeni iz izkušenj. Svoje poslanstvo sem našla v razvajanju vseh ljudi, ki jim je sladica več kot le potešitev želje po sladkem. Po 20 letih v kavarniških vodah, sem se odločila, da stopim samo na stran veganskih sladic. Tako se pod imenom 69 sweets skriva zgodba moje zaprte Kavarne Piškotek.

V začetku nove poti vas razvajam s sladicami v kozarčku in sladkimi paketki. Najbolje sprejete sladice so dobile preobleko v kozarčku, in tako so se v njih znašli tiramisu, čokoladni tris, jagodna grmada, pomaranča z mangom in malino ter panna cotta s sadjem. Poleg kozarčkov bodo na voljo tudi cake popsi. Po predhodnem naročilu pa tudi tortice različnih okusov, a še vedno izključno veganske. Sladice so okrašene le z liofiliziranim sadjem in suhim ali svežim jedilnim cvetjem. Hvaležna sem vsakič ko izberete moje sladice.”

Delite naprej ...

Še ostali razstavljavci ...